Abonamentul AMURG

Conform statisticilor, tot mai mulți români aleg să plece în Marea Britanie, din dorința unui trai mai bun. În aceste condiții, și numărul românilor decedați în afara țării este în continuă creștere. Odată produs nefericitul eveniment, trebuie luată decizia cea mai bună într-un timp foarte scurt. Tariful pentru un astfel de serviciu este semnificativ de la o firmă la alta. Repatrierea este o procedură complexă și scumpă, costurile de pe teritoriul Marii Britanii fiind cuprinse între 2.500 și 3.500 £.
Repatrieri AMURG vă propune un abonament funerar ce are ca obiect principal de activitate serviciul de repatriere a persoanelor decedate oriunde în Marea Britanie. Abonamentul lunar în valoare de 30 £ / lună va ofera garanția că Dumneavoastra în cazul unui deces beneficiați de serviciile de repatriere GRATUIT !
Repatrieri AMURG rezolvă toate problemele legate de repatrierea persoanelor decedate și dispune de cea mai mare rețea funerară specializata în repatrieri din Marea Britanie.
NOI nu putem preveni decesul dar putem controla urmările lui !
Stimată doamnă / Stimate domn,
Vă rugăm să plătiți abonamentul funerar doar după acceptul nostru. Orice plată efectuată fără acordul nostru NU se ia în considerare și nici nu va fi rambursată.
Vă mulțumim foarte mult pentru înțelegere!
Multă sănătate,
Echipa Repatrieri AMURG

Abonați-vă ACUM!

Suma (GBP)* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata punctuala:
Plata lunara :
Plata pe un an (290GBP) :