Despre noi

Repatrieri AMURG este o companie funerară   cu  capital  100 %  românesc.  Avem o  experiență  de  peste  20  ani  în  domeniul funerar  cu  investiții  majore  în  industria funerară. Suntem proprietarii unui  cimitir particular  în  România, construit  în  anul  2008  pe  o  suprafață de  30.000 mp  și fondatorii  Asociației  Cremaționiste  AMURG  recunoscută  internațional  din  2010. Totodată  în  anul  2014  am  înființat  Casa  funerară  AMURG, singura   casă   funerară   online   din  România.
Cimitirul particular vine în întâmpinarea persoanelor greu încercate cu o varietate de servicii funerare complete. Punem la dispoziția clienților noștri locuri de veci în pământ, cripte din beton și columbare pentru urnele funerare. Toate produsele și serviciile noastre poartă garanția calității și răspund cerințelor pieței.
Una dintre marile probleme cu care se confruntă societatea românească în prezent este criza locurilor de veci. În acest scop, am fondat în septembrie 2009 Asociația Cremaționistă AMURG, cea care susține incinerarea la nivel național și militează pentru dreptul oamenilor în alegerea incinerării. În fiecare an, la Alba Iulia, Președintele Asociației Cremaționiste AMURG, Marius Rotar, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează Conferinţa Internaţională „Dying and Death in 18th-21st Century Europe” (Moarte şi murire în secolele XVIII-XXI în Europa).
Casa Funerară AMURG este unica structură din industria funerară românească care GARANTEAZĂ, prin contractul funerar din timpul vieţii, că dorinţa oricărei persoane de a fi incinerată va deveni realitate. Societatea noastră propune o alternativă la ceea ce se numeşte pregătirea pentru moarte, oferind o practică modernă, raţională, estetică și avantajoasă din punct de vedere economic pentru toți cei ce o aleg.
Protecție AMURG este un abonament lunar ce  oferă protecție funerară pe perioada achitată de titular. În cazul unui deces, serviciul funerar de incinerare umană este acoperit în totalitate de către compania noastră!
Fundația AMURG este o organizație de caritabilă nonguvernamentală ce își dedică activitatea persoanelor greu încercate de viață. Viziunea fundației AMURG este de a contribui la o societate în care dragostea față de oameni primează iar persoanele cu posibilități îi ajută pe cei care au nevoie.